Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hijackthis download difficulty


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Onlythebrave

Onlythebrave

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:05 PM

Posted 21 March 2005 - 06:46 PM

Hi
I have had to re format my hard drive (again)

Installed AVG, spyware blaster, and Zonealarm.

Had to remove zonealarm as had great internet problems.

Wanted to go to Windows Update to re-install all the updates, incl SP2 with firewall, but couldn't as it said service applications disabled, and suggested I go to Run - Services.msc, click on services (of which there must be 80 or more and select auto) It didn't say for how many I should do this. Anyway

By this time getting various bad pop ups etc etc.

Each time I try to download Hijackthis, I get diverted to somewhere else.

Help please.


This is a previous thread I started last week
http://www.bleepingcomputer.com/forums/Hij...tx13677-15.html

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,394 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:07:05 PM

Posted 21 March 2005 - 10:09 PM

Have you run ad-aware and spybot?

#3 Onlythebrave

Onlythebrave
  • Topic Starter

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:05 PM

Posted 22 March 2005 - 11:10 AM

Hi

Will have to get back to you, system completely crashed.

Mater cd's not working, so am having to wait for new ones to be sent.

When I re format hopefully will not have to return here.

Many thanks




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users