Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Avi Problem


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 agnostos

agnostos

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:25 AM

Posted 29 March 2008 - 04:09 PM

hello guys...i have a problem with my pc...i try to play some avi files and when i open them i take that error message...
check 2 pictures:

http://www.perisweb.gr/1.jpg
http://www.perisweb.gr/2.jpg

any suggestions?thanks a lot

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 agnostos

agnostos
  • Topic Starter

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:25 AM

Posted 29 March 2008 - 04:19 PM

i finally manage to fix it, it was codec problem

#3 david28

david28

    Forum Member


  • Banned
  • 1,614 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:55 AM

Posted 29 March 2008 - 04:36 PM

Great to see it's fixed :thumbsup:

#4 msamelia

msamelia

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:25 AM

Posted 30 March 2008 - 01:47 AM

good to know that the error was a wrong codec.. :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users