Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Change to the board software


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,390 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:09:11 PM

Posted 19 March 2005 - 10:30 PM

I have made some changes to the board software on how links created for the various forums and topic. If you click on a link and it gives an error, please let me know here.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 ddeerrff

ddeerrff

    Retired


  • Malware Response Team
  • 2,717 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Upper Midwest, US
  • Local time:08:11 PM

Posted 19 March 2005 - 10:45 PM

In BleepingComputer.com -> HJT Team Forums -> HJT Study Hall..

None of the subforums will open. All give 404 errors.

Seem like odd links - for example, the Trainee Lounge shows as
Derfram
~~~~~~

#3 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams

  • Topic Starter

  • Admin
  • 43,390 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:09:11 PM

Posted 19 March 2005 - 10:50 PM

Working on it right now

#4 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams

  • Topic Starter

  • Admin
  • 43,390 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:09:11 PM

Posted 19 March 2005 - 11:00 PM

Fixed...let me know if anything else pops up.

Bugs found and fixed so far:

Subforums not wokring
Pinned Topics not working.

#5 tmneast

tmneast

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:11 PM

Posted 20 March 2005 - 12:51 AM

Uh ... me again, sorry.

Whenever I click on My Topics (and yes, I'm logged in) I get an error:

This menu has been disabled



 BleepingComputer.com



 Board Message


Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

The error returned was:

Sorry, but we did not find any matches to display. Try again and broaden your search criteria. If you were searching for new posts since your last visit, it's possible that there are none to show.


Having opted to follow several topics, some of which I no longer need, I'd like to remove them from the "watchlist," so to speak. If you can figdure out what's preventing me from doing so, it might free up whatever of your resources may be required to follow them.

Thanks, and let me know whatever I can do to help.

#6 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams

  • Topic Starter

  • Admin
  • 43,390 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:09:11 PM

Posted 20 March 2005 - 02:06 AM

The my topics link only shows those topics you are part of in the last 7 days.

What you want to do is go into the control panel and then click on view topics. That will show all your subscribed topics.

#7 tmneast

tmneast

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:11 PM

Posted 20 March 2005 - 07:58 AM

"

What you want to do is go into the control panel and then click on view topics.


Oh ... er, of course. I was, um, just testing you. :thumbsup:

Thanks!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users