Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Broken Internet At Univeristy


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 jonnyhibbert

jonnyhibbert

  • Members
  • 50 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:49 PM

Posted 24 March 2008 - 03:32 PM

For a reason i cant figure out myself, my Internet doesn't work in my university campus room. It runs at around 3kb/s and so almost nothing will load, which includes downloading avg updates and other important things.

I had assumed that this was the Uni's problem and not mine, but after plugging a laptop into the connection and finding that the Internet was fine on there i know its something with my PC.

I am at home now and everything works fine, using the same Ethernet port and all the same settings. I cant figure out what the problem may be and was wondering if anyone would have any suggestions. I have tried my University help desk but they have ignored my problem all year.



Thankyou

BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users