Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Intro


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Claxton

Claxton

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:47 AM

Posted 24 March 2008 - 10:15 AM

Hi All
Found this forum through Google after experiencing a simulatneous attcak by "XP antiviruis" and "viruswebprotec" which had me some what in trouble. The forum's removal guide for "XP antivirus" and the removal advise given to SandiG by Boopme at the time proved to be lifesavers, Thanks.

Not sure whether I will have much to offer but we'll have to see.

Regards

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:02:47 AM

Posted 24 March 2008 - 09:27 PM

Hi, Claxton.
Welcome to Bleeping Computer.

Just by asking questions, you also help contribute to the site.
We wouldn't have much content, if there weren't any questions to be answered. :flowers:

Please take the time, to browse the New User Orientation forum, to help familiarize yourself with how the board works.
If you have any questions about how to use this site, this forum will probably answer them.

These 2 tutorial sections contain a lot of useful information:
Tutorials
Mini guides and how-tos - Simple answers to common questions
Be sure to check them out. :thumbsup:
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:03:47 AM

Posted 25 March 2008 - 10:18 AM

Just keep us bookmarked in case you have further problems, and be sure to mention BC to your friends!
Welcome to this friendly user community.
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users