Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Yahoo Mail Error 10060


  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1 nivrip

nivrip

  • Members
  • 53 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North Yorkshire
  • Local time:12:30 PM

Posted 23 March 2008 - 06:40 PM

I keep getting Error 10060 when mail is not sent by Yahoo. It seems that it will not connect to the server. If I keep trying the mail seems to eventually go but it is annoying that it doesn't go first time.

Anyone else had this?

Any answers to it? Grateful for any input.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Teenage.Zombiee

Teenage.Zombiee

  • Members
  • 831 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Western Sydney, Australia.
  • Local time:11:30 PM

Posted 24 March 2008 - 12:17 AM

I assume your using outlook when you get this error?

Check out this
If that doesn't work please let me know and I'll see if I can be of further assistance

Teenage.Zombiee is back ! :halloween:


#3 nivrip

nivrip
  • Topic Starter

  • Members
  • 53 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North Yorkshire
  • Local time:12:30 PM

Posted 24 March 2008 - 12:14 PM

Thanks for the reply. I had already tried that idea, from the same site, but with no success.

Still struggling. :thumbsup:

#4 Teenage.Zombiee

Teenage.Zombiee

  • Members
  • 831 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Western Sydney, Australia.
  • Local time:11:30 PM

Posted 28 March 2008 - 04:09 AM

Hmm.. I think you ought to read this Can't Download My Email To Outlook Express

it mentions something about you having this problem because you don't have a yahoo mail plus account.
Have you tried contacting the staff at yahoo enquiring about this?

Teenage.Zombiee is back ! :halloween:


#5 nivrip

nivrip
  • Topic Starter

  • Members
  • 53 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North Yorkshire
  • Local time:12:30 PM

Posted 28 March 2008 - 04:18 AM

Problem solved !

All the errors were associated with Port 25 for outgoing mail. Changed to Port 587 and hey presto ! It works like a dream.

#6 Teenage.Zombiee

Teenage.Zombiee

  • Members
  • 831 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Western Sydney, Australia.
  • Local time:11:30 PM

Posted 28 March 2008 - 04:21 AM

nivrip I'm glad you got the problem soved :thumbsup:

Teenage.Zombiee is back ! :halloween:





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users