Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Dc King


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 pushpapa

pushpapa

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:31 PM

Posted 23 March 2008 - 09:39 AM

hi, i got this dc problem when i open internet explorer it will auto close
before i dc, i did scan my com for virus but the problem still occur


is it my computer problem or connection problem? ty

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ruby1

ruby1

    a forum member


  • Members
  • 2,375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:31 AM

Posted 23 March 2008 - 11:50 AM

Hi and welcome to this site :flowers:
I guess you mean your browser shuts without your requesting it to ?

or do you get disconnected from the internet?
to help you ,could we have some more information ?

could you kindly tell us which windows version you are using, which version of Internet explorer ( 5 or 6)?

do you have any other browser installed and if so do you have the same problem when running it?

which is your installed anitvirus program and when did you last fully update it?

what other protection programs do you have on board and when were they all last fully updated and run ?

also how DO you connect to the internet, dial up, broadband or some other method? :thumbsup:

#3 pushpapa

pushpapa
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:31 PM

Posted 24 March 2008 - 12:37 PM

i using window xp, singnet mio broadband, internet explorer 6, ad-adware 2007,
i using wired connection, i and my bro shared the same connection playing same online game,
and i'm the only 1 having this dc problem

my com spec: intel core 2duo 2.2ghz(e4500)with gigabyte mainboard p35-ds3
2gb ddr II pc 667 kingston ram, 250gb sata II hdd wd, geforece 8600gt asustek 256ddr II pci xpress card

Edited by pushpapa, 24 March 2008 - 12:39 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users