Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sony Viao Pcg-grt916v


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 DHCP

DHCP

  • Members
  • 34 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:UK
  • Local time:10:21 PM

Posted 20 March 2008 - 05:28 AM

Iv recently had the internal power connector installed in to my laptop and since it has come back it no longer powers up.

When i push the powerbutton it comes on flashes the status LED's and then powers off again :thumbsup:

anyone got any ideas?

Thanks

(Moderator edit: added Topic Description. jgweed)

Edited by jgweed, 20 March 2008 - 09:06 AM.

The One And Only!!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,714 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:07:21 PM

Posted 20 March 2008 - 10:52 AM

You should have a warranty if this was done in a reputable shop, I would take it back to them and ask them if they can explain why it's not working.

Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users