Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

U Guys Know Of Any Virus That May Affect Media Player Playback?


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 plaz

plaz

  • Members
  • 112 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:33 PM

Posted 19 March 2008 - 11:06 PM

For some reason I can't get video to play or stream from internet on media player 10. (I think this all started on a mp 11 upgrad that I have since reverted back to 10). A poster in another forum mentioned a possible virus. Videos will play back on DivX player or media player using VLC player.

Any ideas? I have AVG installed and have run spybot s&d and lavasoft adaware.

Thanks!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 helpingRocks

helpingRocks

  • Members
  • 35 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:33 PM

Posted 20 March 2008 - 02:03 PM

What is your system? Windows XP, Vista, etc....And did the scans find anything?

#3 plaz

plaz
  • Topic Starter

  • Members
  • 112 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:33 PM

Posted 20 March 2008 - 06:09 PM

Windows XP. scans dont find a thing

#4 helpingRocks

helpingRocks

  • Members
  • 35 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:33 PM

Posted 07 April 2008 - 04:27 PM

Could you maybe uninstall then reinstall media player? That may just work..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users