Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Wireless Problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 N!Jr

N!Jr

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:43 AM

Posted 19 March 2008 - 09:48 PM

Hi,
Ok so yesterday night while surfing the web, my IE windows kept popping out and when I tried closing all of them, more came out so I restarted my computer; so today after my login, my computer started up slower then usual especially the networks section. Now I can't connect to my wireless AP and when I use the windows 'View Wireless Networks' nothing comes out but when I use my atheros wireless utility, I can see some networks but I can't connect to any of them. So back to 'View Wireless Networks' I tried clicking on the ' Change the order of preferred Networks ' and it brought up the change advanced settings thingy but it doesnt have the'change order of preferred netwoks' tab. I've run my bitdefender free edition AV but it dint detect infections, any help here? Thanks in advance.

N!Jr.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 N!Jr

N!Jr
  • Topic Starter

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:43 AM

Posted 20 March 2008 - 12:49 AM

hmm nvm guys, I've solved it. It turns out my wireless drivers got corrupted or something and I had it reinstalled and voila, problem solved.

#3 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,993 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:01:43 PM

Posted 20 March 2008 - 08:59 PM

Welcome to BC N!Jr :flowers:

I'm glad the problem is fixed. Thanks for letting us know and what you did to fix it.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users