Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Comp Issues: No Internet, Dvd, Writeable, Sound, Usb? Hijack File Included


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 RamblinglyVeryBored

RamblinglyVeryBored

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:44 AM

Posted 19 March 2008 - 05:50 AM

I was working on my assignments for school and my computer crashed. I had to restart my computer. Upon doing so when it logged back into windows my internet no longer worked. After troubleshooting I discovered it wasn't just my Internet. My Ethernet, DVD, DVDR, Sound, and USB Drivers all no longer worked. Under Admin Tools - Comp Management - Device Manager these items have the lil yellow buttons with the ! in them. I was capable of rolling back the drivers on my Ethernet and Sound. So I've got that up and running. My USB, CD/DVD. and USB's do not work. Rollback the drivers do not work. I keep getting Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) I can't rollback or update drivers for these items. A friend suggested I might of been hit with a virus, since two laptops at the school suddenly had the same problem. So I'm going to post my Hijack file here and see if you guys see anything I need to be worried about.

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 4:31:31 AM, on 3/19/2008
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16608)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:WINDOWSSystem32smss.exe
C:WINDOWSsystem32winlogon.exe
C:WINDOWSsystem32services.exe
C:WINDOWSsystem32lsass.exe
C:WINDOWSsystem32Ati2evxx.exe
C:WINDOWSsystem32svchost.exe
C:WINDOWSSystem32svchost.exe
C:WINDOWSsystem32Ati2evxx.exe
C:WINDOWSExplorer.EXE
C:WINDOWSsystem32ctfmon.exe
C:Program FilesLavasoftAd-Aware 2007aawservice.exe
C:WINDOWSsystem32spoolsv.exe
C:PROGRA~1GrisoftAVG7avgamsvr.exe
C:PROGRA~1GrisoftAVG7avgupsvc.exe
C:PROGRA~1GrisoftAVG7avgemc.exe
C:WINDOWSMicrosoft.NETFrameworkv2.0.50727mscorsvw.exe
C:Program FilesCommon FilesLightScribeLSSrvc.exe
C:WINDOWSsystem32VTTimer.exe
C:WINDOWSSystem32DLADLACTRLW.EXE
C:Program FilesCommon FilesInstallShieldUpdateServiceissch.exe
C:PROGRA~1GrisoftAVG7avgcc.exe
C:WINDOWSSOUNDMAN.EXE
C:Program FilesMessengermsmsgs.exe
C:Program FilesSpybot - Search & DestroyTeaTimer.exe
C:Program FilesWarpSpeederBSTrayicon.exe
C:PROGRA~1Yahoo!MESSEN~1ymsgr_tray.exe
C:WINDOWSSystem32svchost.exe
C:Program FilesTrend MicroHijackThisHijackThis.exe

R0 - HKCUSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Start Page = http://www.wowwiki.com/Main_Page
R1 - HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLMSoftwareMicrosoftInternet ExplorerMain,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
O2 - BHO: (no name) - {02478D38-C3F9-4efb-9B51-7695ECA05670} - (no file)
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:Program FilesAdobeAcrobat 7.0ActiveXAcroIEHelper.dll
O2 - BHO: BitComet ClickCapture - {39F7E362-828A-4B5A-BCAF-5B79BFDFEA60} - C:Program FilesBitComettoolsBitCometBHO_1.1.5.19.dll
O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:PROGRA~1SPYBOT~1SDHelper.dll
O2 - BHO: Yahoo! IE Services Button - {5BAB4B5B-68BC-4B02-94D6-2FC0DE4A7897} - C:Program FilesYahoo!Commonyiesrvc.dll
O2 - BHO: DriveLetterAccess - {5CA3D70E-1895-11CF-8E15-001234567890} - C:WINDOWSSystem32DLADLASHX_W.DLL
O4 - HKLM..Run: [VTTimer] VTTimer.exe
O4 - HKLM..Run: [VTTrayp] VTtrayp.exe
O4 - HKLM..Run: [NeroFilterCheck] C:WINDOWSsystem32NeroCheck.exe
O4 - HKLM..Run: [DLA] C:WINDOWSSystem32DLADLACTRLW.EXE
O4 - HKLM..Run: [ISUSPM Startup] C:PROGRA~1COMMON~1INSTAL~1UPDATE~1ISUSPM.exe -startup
O4 - HKLM..Run: [ISUSScheduler] "C:Program FilesCommon FilesInstallShieldUpdateServiceissch.exe" -start
O4 - HKLM..Run: [AVG7_CC] C:PROGRA~1GrisoftAVG7avgcc.exe /STARTUP
O4 - HKLM..Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKCU..Run: [MSMSGS] "C:Program FilesMessengermsmsgs.exe" /background
O4 - HKCU..Run: [Yahoo! Pager] "C:PROGRA~1Yahoo!MESSEN~1YAHOOM~1.EXE" -quiet
O4 - HKCU..Run: [SpybotSD TeaTimer] C:Program FilesSpybot - Search & DestroyTeaTimer.exe
O4 - HKCU..Run: [ctfmon.exe] C:WINDOWSsystem32ctfmon.exe
O4 - HKCU..Run: [updateMgr] C:Program FilesAdobeAcrobat 7.0ReaderAdobeUpdateManager.exe AcRdS7_0_0
O4 - HKCU..Run: [Steam] "C:Program FilesSteamSteam.exe" -silent
O4 - HKUSS-1-5-19..Run: [AVG7_Run] C:PROGRA~1GrisoftAVG7avgw.exe /RUNONCE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUSS-1-5-20..Run: [AVG7_Run] C:PROGRA~1GrisoftAVG7avgw.exe /RUNONCE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUSS-1-5-18..Run: [AVG7_Run] C:PROGRA~1GrisoftAVG7avgw.exe /RUNONCE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS.DEFAULT..Run: [AVG7_Run] C:PROGRA~1GrisoftAVG7avgw.exe /RUNONCE (User 'Default user')
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:Program FilesAdobeAcrobat 7.0Readerreader_sl.exe
O4 - Global Startup: WarpSpeeder Tray Icon.lnk = ?
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:PROGRA~1MICROS~3OFFICE11EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Yahoo! Services - {5BAB4B5B-68BC-4B02-94D6-2FC0DE4A7897} - C:Program FilesYahoo!Commonyiesrvc.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:PROGRA~1MICROS~3OFFICE11REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Run IMVU - {d9288080-1baa-4bc4-9cf8-a92d743db949} - C:Documents and SettingsWCHStart MenuProgramsIMVURun IMVU.lnk (file missing)
O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:PROGRA~1SPYBOT~1SDHelper.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search & Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:PROGRA~1SPYBOT~1SDHelper.dll
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:WINDOWSNetwork Diagnosticxpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:WINDOWSNetwork Diagnosticxpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:Program FilesMessengermsmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:Program FilesMessengermsmsgs.exe
O16 - DPF: {001EE746-A1F9-460E-80AD-269E088D6A01} (Infotl Control) - http://wf2dnvr3.webfeat.org/yM3KJ1471/url=...s/ebraryRdr.cab
O16 - DPF: {48DD0448-9209-4F81-9F6D-D83562940134} (MySpace Uploader Control) - http://lads.myspace.com/upload/MySpaceUploader1006.cab
O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://www.update.microsoft.com/microsoftu...b?1205921208366
O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - Lavasoft - C:Program FilesLavasoftAd-Aware 2007aawservice.exe
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:WINDOWSsystem32Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:WINDOWSsystem32ati2sgag.exe
O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - GRISOFT, s.r.o. - C:PROGRA~1GrisoftAVG7avgamsvr.exe
O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - GRISOFT, s.r.o. - C:PROGRA~1GrisoftAVG7avgupsvc.exe
O23 - Service: AVG E-mail Scanner (AVGEMS) - GRISOFT, s.r.o. - C:PROGRA~1GrisoftAVG7avgemc.exe
O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C:Program FilesCommon FilesLightScribeLSSrvc.exe

--
End of file - 6737 bytes

Thanks in Advance!

Sorry forgot to add. I have ran Panda scan check from their website. They found nothing. AVG found nothing. Spybot found nothing. Ad-ware found nothing. Windows secruity is all updated. Normal troubleshooting stuff. It was running slow, crashed, signed back on and the drivers no longer worked. I even tried going rolling the comp back a few days to see if it'd solve the driver problem as was suggested by someone else. No go. Still same thing. Luckily my net works.

Mod Edit: Merged posts. ~ OB

Edited by Orange Blossom, 30 March 2008 - 12:07 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 -David-

-David-

  • Members
  • 10,603 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Local time:02:44 PM

Posted 07 April 2008 - 02:41 PM

Sorry for the delay. If you are still having problems please post a brand new HijackThis log as a reply to this topic. Before posting the log, please make sure you follow all the steps found in this topic:

Preparation Guide For Use Before Posting A Hijackthis Log

Please also post the problems you are having.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users