Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Need Some Help


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 07sahara

07sahara

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:50 AM

Posted 18 March 2008 - 02:37 AM

hey ya'll i was wondering if anyone might have some mercy on me and just maybe help me figure out why i can't get avast! antivirus to load on my mac ? any help would be greatly appreciated . thanks

(Moderator edit: added Topic Description. jgweed)

Edited by jgweed, 20 March 2008 - 09:12 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Teenage.Zombiee

Teenage.Zombiee

  • Members
  • 831 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Western Sydney, Australia.
  • Local time:07:50 PM

Posted 18 March 2008 - 05:22 AM

Are you trying to install the Windows edition?

You can get Avast for Mac here Avast anti virus mac edition

Teenage.Zombiee is back ! :halloween:


#3 07sahara

07sahara
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:50 AM

Posted 19 March 2008 - 07:55 PM

i appreciate you answering my post. the problem is that when i go to the link , or where the registration page should be , all i get is a plain page with like a table of contents on it. so i went down to the 'home edition' and clicked on it and was taken to another page just like it ,so i tried various topics and got sent right back to the first page again, every time. it's really frustrating me so i just thought i'd ask for help before i go out and spend money on something i already know i don't like. :thumbsup:

#4 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 73,416 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:04:50 AM

Posted 19 March 2008 - 11:15 PM

Try uninstalling it and then get a new download and install. The initial install is possibly corrupt.
avast! uninstall utility

avast! Mac Edition Download
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook

#5 07sahara

07sahara
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:50 AM

Posted 06 April 2008 - 10:32 PM

i have posted here before but i could never find the time to log back in lately. my trouble was with 'avast! antivirus 4home edition' . when i tried to register, all i got was a plain "script" i don't really know how else to describe it. it's just a plain list, like a table of contents but, when i try to select a subject, anything besides the istallation guide, it sends me to another page with the same plain script. it looks almost like what i see is 'pasted' over the top of the registration page so i can't register. does that make sense?

Edited by Orange Blossom, 06 April 2008 - 10:45 PM.
Merged topics. ~ OB


#6 ///

///

  • Members
  • 148 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:50 AM

Posted 07 April 2008 - 12:49 AM

If it doesn't work try a different anti-virus or try copying the installer package to disk from another computer. Mac rarely get viruses but now hackers are going after macs :flowers: Avast wasn't too helpful for me but it gets a lot of cookies :thumbsup: Maybe it's a hacker preventing you from doing that.

#7 Teenage.Zombiee

Teenage.Zombiee

  • Members
  • 831 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Western Sydney, Australia.
  • Local time:07:50 PM

Posted 07 April 2008 - 07:50 AM

If it doesn't work try a different anti-virus or try copying the installer package to disk from another computer. Mac rarely get viruses but now hackers are going after macs :inlove: Avast wasn't too helpful for me but it gets a lot of cookies :trumpet: Maybe it's a hacker preventing you from doing that.

There are also rogue apps for macs now :flowers: :thumbsup:

Teenage.Zombiee is back ! :halloween:


#8 07sahara

07sahara
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:50 AM

Posted 09 April 2008 - 04:47 AM

WOW! thanks guys, for taking the time to help me out...i'll see what i can do :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users