Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


Invalid Wildcard

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 bcoc88


  • Members
  • 4 posts
  • Local time:03:35 PM

Posted 17 March 2005 - 06:30 PM

When attempting to load a site into the trusted sites I receive the invalid wildcard message. There are no invalid wildcards and I have tried cutting and pasting from a different source and switching keyboards. Any thoughts??

BC AdBot (Login to Remove)



#2 Grinler


    Lawrence Abrams

  • Admin
  • 43,436 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:04:35 PM

Posted 18 March 2005 - 01:11 AM

It may help to clear out the security zones completely and start fresh. Could be a malformed entry thats in there from something else causing it. Let me know if you want me to explain how to wipe it clean

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users