Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Web Links From Oe 6


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 ramsey76

ramsey76

  • Members
  • 227 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:57 PM

Posted 13 March 2008 - 06:23 PM

I am having problems opening a web link from OE 6

I have no problem reading emails or access the web

However if you click a URL in OE 6 email i get an atte,pt to open a page and them nothing

Any thoughts on what is going on ?


TB

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 M...

M...

  • Members
  • 386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:57 PM

Posted 14 March 2008 - 08:53 AM

Hello ramsey76,

"Top ten countdown in Outlook Express" -- see #5, "How do I make hyperlinks in messages work again?":

http://www.microsoft.com/windows/ie/commun...s/oetopten.mspx

And "Hyperlinks in messages stop working":

http://www.insideoe.com/problems/bugs.htm#hyperlinks

If those don't work, there is the following from Microsoft -- the article is a bit old, but it may be applicable:

"Hyperlinks Do Not Work in Outlook Express or in Word":

http://support.microsoft.com/kb/823301




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users