Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ie7 Displays Red X's Opening Igoogle Map


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 JazzMahn

JazzMahn

  • Members
  • 374 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Carmi, Illinois
  • Local time:05:09 PM

Posted 13 March 2008 - 04:54 PM

I've designed a web page for our church and almost have it complete. I utilized a map from IGoogle for our location. In Firefox it draws perfectly and when you choose to go to an enlarged map it works great. In IE7 I am getting red x's for the small map and when I select to go to the larger map I am getting a myriad of red x's. Does anyone know what setting I need to change to make it work properly.

I have a HP Vista Home Premium laptop and it draws perfectly on the laptop. I checked my IE7 settings and they are exactly the same.

Here is a link to the site: http://www.fbcarmi.com When at the site, select the tab for location.

Thanks in advance for any and all suggestions!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,072 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:06:09 PM

Posted 13 March 2008 - 06:20 PM

Until someone with more knowledge about this comes around....

Go to Start and type in "iexplore.exe -extoff" (without the quotes) and press Enter. This will launch IE7 with the addons disabled. If you can see the map then, then it's one of the addons that's causing it.

Or, you can try this: http://blogs.msdn.com/ie/archive/2006/06/12/628499.aspx
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.

#3 M...

M...

  • Members
  • 386 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:09 PM

Posted 13 March 2008 - 06:28 PM

Hello JazzMahn,

I'm using Internet Explorer 7 on Windows XP Professional SP2, with all Microsoft updates installed. The display problems you describe don't appear here -- everything looks fine:

http://img257.imageshack.us/img257/9683/fbcc01kq6.png

http://img529.imageshack.us/img529/7321/fbcc03qj0.png

http://img257.imageshack.us/img257/1571/fbcc02xb9.png

This may be of some help:

http://support.microsoft.com/kb/283807


Posted Image

Edited by M..., 13 March 2008 - 06:36 PM.


#4 JazzMahn

JazzMahn
  • Topic Starter

  • Members
  • 374 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Carmi, Illinois
  • Local time:05:09 PM

Posted 13 March 2008 - 08:49 PM

Just tried what John suggested (turning off the IE Add Ons. Didn't make a difference. I've already tried the IE7 reset. Didn't help. I am looking at the box where I'm typing this reply and all of the images have red x's. (Bold, Italic, Underline, etc.

If I go to this site in Firefox there are no red x's.

I have no idea what is going on. Thanks for your help. Anyone else that has dealt with this? I sure need some help. Thanks in advance.

#5 Billy O'Neal

Billy O'Neal

    Visual C++ STL Maintainer


  • Malware Response Team
  • 12,301 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Redmond, Washington
  • Local time:04:09 PM

Posted 13 March 2008 - 08:50 PM

We are going to reset IE7's settings. NOTE: This will lose your saved form passwords and such! If you ABSOLUTELY need this, than please advise me and do not continue:



Open IE7
Go to Tools -> Internet Options
Click the advanced tab
Click the Reset... button at the bottom of the window
READ the window! Understand that this operation will wipe your browser settings!
Press the Reset button
Press close
Press ok
Restart IE7 and try your page again.

Billy3
Twitter - My statements do not establish the official position of Microsoft Corporation, and are my own personal opinion. (But you already knew that, right?)
Posted Image

#6 Billy O'Neal

Billy O'Neal

    Visual C++ STL Maintainer


  • Malware Response Team
  • 12,301 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Redmond, Washington
  • Local time:04:09 PM

Posted 13 March 2008 - 08:51 PM

Ok... sorry, hadn't seen you'd done the reset.

Do other images show ok?

Billy3
Twitter - My statements do not establish the official position of Microsoft Corporation, and are my own personal opinion. (But you already knew that, right?)
Posted Image

#7 JazzMahn

JazzMahn
  • Topic Starter

  • Members
  • 374 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Carmi, Illinois
  • Local time:05:09 PM

Posted 13 March 2008 - 08:55 PM

Billy,

I'm using Firefox right now. Everything works perfect. I guess my real concern is that there are people that will view this web page that will see all the broken images (red x's) The site again is www.fbcarmi.com

Thank you for replying. I have worked so hard on this site. Now that I'm almost finished I am getting this error.

Thanks again.

#8 Billy O'Neal

Billy O'Neal

    Visual C++ STL Maintainer


  • Malware Response Team
  • 12,301 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Redmond, Washington
  • Local time:04:09 PM

Posted 13 March 2008 - 10:12 PM

Works for me... I dont use internet exploder, but heres a screenshot on my machine:
http://billy-oneal.com/BleepingComputer/JazzMahn.jpg

Billy3
Twitter - My statements do not establish the official position of Microsoft Corporation, and are my own personal opinion. (But you already knew that, right?)
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users