Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Crashes/stops Responding When Opening More Than One Window


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 tarpie

tarpie

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:00 AM

Posted 12 March 2008 - 11:52 PM

I have been having a problem recently that is really starting to frustrate me. Originally I could open up internet explorer (IE6) and it would open ok but whenever I tried to open another window, the second window would crash and not respond. I could close that window and the original would still be working ok though. So basically I could only have one internet window open at a time (same problem if I tried using tabs instead of windows). Not a major major problem but annoying and cutting down on my multitasking. Now it has gotten to where I can barely get one window open. If it opens ok, then I can get maybe three pages into it and then it freezes and doesn't respond and I have to close out of it. I had thought that it was a problem with my McAfee as it had expired and I was waiting for my new one in the mail but once I installed the new McAfee and ran a full scan, it is still doing it and nothing came up bad. I tried upgrading to IE7 and the internet wouldn't even load so I had to remove it and go back to IE6. It's not the internet connection because I have another computer running on my home network that is working just fine. I am at wits end here and I am ready to chuck the computer out the door. Everything else is working fine on the computer except for the internet. Any help would be awesome!!!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ashton_r

ashton_r

  • Members
  • 140 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Lakewood, WA
  • Local time:04:00 AM

Posted 17 March 2008 - 04:38 PM

I just had that problem! go to control panel and add/remove programs. Look at all the things u downloaded and no longer used, delete the stuff u no longer use that didnt come with the computer. Also, if that doesn't work, try tabbing if u can.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users