Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Computer Powers On...,but That's All!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 mstlnava

mstlnava

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:43 AM

Posted 09 March 2008 - 05:21 AM

Hi! I don't know what happened to the computer but I can't get it to turn off. When I plug it in the power lights light up and it seems to be running really fast. It won't let me turn it off with the power button nor will it let me reset it using the reset button. The screen reads 'no signal input' (it's plugged in good everywhere) and then turns off, so nothing ever does come up on the screen.

Model #: Micro ATX BRY Essential 667
Pentium III, 667 MHz with 100 MHz front side bus
Intel 667 PIII (Bryant) motherboard R2
It has 256 ram, Seagate hard drive (can't remember the size), CD-ROM r/w, and new floppy driver I installed awhile back.
Sorry, can't get on the computer to get more info. Hope this will help!
Thank you for any help or suggestions!

BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users