Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Grldr


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 n0data

n0data

  • Members
  • 106 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:40 AM

Posted 08 March 2008 - 07:54 PM

Well this is by far the weirdest thing I've ever experienced on windows. GRUB bootloader on Windows Vista? I thought I'd never see the day. Saw this file in C:\. Found this code:

uMXDfhfq gh1jKu7?þXfXfPVSfP   fX[^
Press space bar
Press your hot-key to start GRUB, any other key to boot previous MBR ...
Invalid previous MBR. Press any key to start GRUB ...
Cannot find GRLDR. to hold the screen, any other key to boot previous MBR ...
Error while reading MBR of drive (hd0 )
Invalid boot indicator in partition table of
Invalid sectors_per_track in partition table of
Invalid start_sector in partition table of
Invalid end_sector in partition table of
No boot signature in partition table of
Error: Cannot find GRLDR in all devices. Press Ctrl+Alt+Del to restart.
Try (hd0,0 ) : EXT2: NTFS4: NTFS5: NTFS5p: FAT32: FAT16: FAT12: non-MS: skip Extended: invalid or null This partition is NTFS but with unknown boot record. Please
install Microsoft NTFS boot sectors to this partition correctly, or create an
FAT12/16/32 partition and place the same copy of GRLDR and MENU.LST there. GRUp   0.97 /boot/grub/menu.lst

I did hear they have a Unix subsystem in Vista buisness? I'm running ultimate so this is pretty weird. Anyone know why this is here?

Thanks,
n0data

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users