Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can not open a window


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 mloo55

mloo55

  • Members
  • 144 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:13 AM

Posted 14 March 2005 - 08:28 PM

If for example in the discussion you address one direction I only have to press the pointer in the word but it happens that i press the mouse and nothing happens so i have to write the address complety.
What is the problem with it
mloo55

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:12:13 AM

Posted 15 March 2005 - 03:16 AM

Could you please rephrase the question?
I don't understand what you're trying to say.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 mloo55

mloo55
  • Topic Starter

  • Members
  • 144 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:13 AM

Posted 16 March 2005 - 01:12 AM

I am sorry but what I tried to say that when i want to open the link that somebody show me in the forum I can not do , for example you indicate me to go to bleeping, what i have to do is open this link without write the complete addreess. pressing the mouse over it would cause the page be open. What could be the problem
rgds
mloo55

#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:12:13 AM

Posted 16 March 2005 - 10:43 AM

Is this only happening with the links at Bleeping Computer, or every site you visit?
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#5 Tiberia

Tiberia

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:13 AM

Posted 16 March 2005 - 02:14 PM

I am sorry but what I tried to say that when i want to open the link that somebody show me in the forum I can not do , for example you

just copy and past the shartcut in the adress bar and go ...
if it is not opening directly then the site does not support active links...
"Tiberia"

#6 mloo55

mloo55
  • Topic Starter

  • Members
  • 144 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:13 AM

Posted 16 March 2005 - 06:37 PM

Yes it happens with every site I visit besides i am unable to paste and copy so i have to write in the adress bar. What could be the problem?
tks for yr help
mloo55

#7 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:12:13 AM

Posted 17 March 2005 - 01:13 AM

Do you have another mouse you could try?
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#8 mloo55

mloo55
  • Topic Starter

  • Members
  • 144 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:13 AM

Posted 17 March 2005 - 03:12 AM

i just changed the mouse but the problem continues the same so What else could i do
rgds
mloo55

#9 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:12:13 AM

Posted 17 March 2005 - 11:28 AM

See if this, is of any help:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;q281679&
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#10 mloo55

mloo55
  • Topic Starter

  • Members
  • 144 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:13 AM

Posted 17 March 2005 - 06:39 PM

Excelent I will advice of the results but I am sure it is the solution.
thanks
mloo55 :thumbsup:

#11 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:12:13 AM

Posted 18 March 2005 - 04:05 PM

Your welcome.
Good luck.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#12 mloo55

mloo55
  • Topic Starter

  • Members
  • 144 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:13 AM

Posted 20 March 2005 - 04:35 PM

I was not lucky So I add the hijackthis info, one more thing when i try to updtate windows I got the Windows update windows and nothing happens then.
here Is the log
Logfile of HijackThis v1.99.0
Scan saved at 04:30:50 AM, on 3/21/05
Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

Running processes:
C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\PERSYSTEMS\PERAV\PAV.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE
C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\PERSYSTEMS\PERAV\PERVAC.EXE
C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\PERSYSTEMS\PERAV\PERTSK.EXE
C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
C:\WINDOWS\TASKMON.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SISTRAY.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\DDHELP.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\KHOOKER.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\INTERNAT.EXE
C:\WINDOWS\LOADQM.EXE
C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\WINAMP\WINAMPA.EXE
C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\PERSYSTEMS\PERAV\PAVMAIL.EXE
C:\PROGRAM FILES\MSN APPS\UPDATER\01.02.3000.1001\ES-LA\MSNAPPAU.EXE
C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\MSN MESSENGER\MSNMSGR.EXE
C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\ADOBE\ACROBAT 5.0\DISTILLR\ACROTRAY.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE
C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\YAHOO!\MESSENGER\YMSGR_TRAY.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\SPOOL32.EXE
C:\WINDOWS\SYSTEM\WINOA386.MOD
C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\INTERNET EXPLORER\IEXPLORE.EXE
C:\HIJACKTHIS_1.99.0.EXE

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://g.msn.com/0SEESLA/SAOS01
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://runonce.msn.com/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Vínculos
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\ADOBE\ACROBAT 5.0\ACROBAT\ACTIVEX\ACROIEHELPER.OCX
O2 - BHO: (no name) - {45A6755C-C982-DB72-5CFB-58A99B586204} - C:\WINDOWS\APPLICATION DATA\THUNK DUMB\MEET DASH.EXE (file missing)
O2 - BHO: MSNToolBandBHO - {BDBD1DAD-C946-4A17-ADC1-64B5B4FF55D0} - C:\PROGRAM FILES\MSN APPS\MSN TOOLBAR\01.02.3000.1001\ES\MSNTB.DLL
O2 - BHO: ST - {9394EDE7-C8B5-483E-8773-474BF36AF6E4} - C:\PROGRAM FILES\MSN APPS\ST\01.02.3000.1002\EN-XU\STMAIN.DLL
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\ARCHIV~1\SPYBOT~1\SDHELPER.DLL
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX
O3 - Toolbar: MSN - {BDAD1DAD-C946-4A17-ADC1-64B5B4FF55D0} - C:\PROGRAM FILES\MSN APPS\MSN TOOLBAR\01.02.3000.1001\ES\MSNTB.DLL
O4 - HKLM\..\Run: [ScanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun
O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SystemTray] SysTray.Exe
O4 - HKLM\..\Run: [SiS Tray] C:\WINDOWS\SYSTEM\SISTRAY.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [SiS KHooker] C:\WINDOWS\SYSTEM\khooker.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Shell] c:\windows\vircar.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AttuneClientEngine] C:\ARCHIV~1\AVEO\ATTUNE\bin\attune_ce.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Kernel32] C:\WINDOWS\SYSTEM\Kernel.dll
O4 - HKLM\..\Run: [internat.exe] internat.exe
O4 - HKLM\..\Run: [LoadQM] loadqm.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Winlogon] C:\WINDOWS\LSASS.exe
O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] "C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\WINAMP\WINAMPa.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - HKLM\..\Run: [MyWebSearch Email Plugin] C:\ARCHIV~1\MYWEBS~1\BAR\1.BIN\MWSOEMON.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [PER Email Protection] C:\ARCHIV~1\PERSYS~1\PERAV\pavmail.exe
O4 - HKLM\..\Run: [msnappau] "c:\program files\MSN Apps\Updater\01.02.3000.1001\es-la\msnappau.exe"
O4 - HKLM\..\RunServices: [PAV.EXE] C:\ARCHIV~1\PERSYS~1\PERAV\PAV.EXE
O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
O4 - HKLM\..\RunServices: [SchedulingAgent] C:\WINDOWS\SYSTEM\mstask.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Yahoo! Pager] C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\YAHOO!\MESSENGER\ypager.exe -quiet
O4 - HKCU\..\Run: [MyWebSearch Email Plugin] C:\ARCHIV~1\MYWEBS~1\BAR\1.BIN\MWSOEMON.EXE
O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\MSN MESSENGER\MSNMSGR.EXE" /background
O4 - Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Archivos de programa\Archivos comunes\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe
O4 - Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Archivos de programa\Microsoft Office\Office\OSA9.EXE
O4 - Startup: PER Antivirus.lnk = C:\Archivos de programa\Persystems\Perav\PAV.EXE
O4 - Startup: Acrobat Assistant.lnk = C:\Archivos de programa\Adobe\Acrobat 5.0\Distillr\AcroTray.exe
O4 - Startup: Actualización de PER Antivirus.lnk = C:\Archivos de programa\Persystems\Perav\PERUPD.EXE
O9 - Extra button: Related - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Show &Related Links - {c95fe080-8f5d-11d2-a20b-00aa003c157a} - C:\WINDOWS\web\related.htm
O9 - Extra button: Real.com - {CD67F990-D8E9-11d2-98FE-00C0F0318AFE} - C:\WINDOWS\SYSTEM\Shdocvw.dll
O9 - Extra button: Yahoo! Messenger - {E5D12C4E-7B4F-11D3-B5C9-0050045C3C96} - C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\YAHOO!\MESSENGER\YPAGER.EXE
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Yahoo! Messenger - {E5D12C4E-7B4F-11D3-B5C9-0050045C3C96} - C:\ARCHIVOS DE PROGRAMA\YAHOO!\MESSENGER\YPAGER.EXE
O12 - Plugin for .spop: C:\ARCHIV~1\INTERN~1\Plugins\NPDocBox.dll
O12 - Plugin for .bcf: C:\ARCHIV~1\INTERN~1\Plugins\NPBelv32.dll
O16 - DPF: {B38870E4-7ECB-40DA-8C6A-595F0A5519FF} (MsnMessengerSetupDownloadControl Class) - http://messenger.msn.com/download/MsnMesse...pDownloader.cab
O16 - DPF: {8E0D4DE5-3180-4024-A327-4DFAD1796A8D} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/Messe...nt.cab31267.cab
O16 - DPF: {00B71CFB-6864-4346-A978-C0A14556272C} (Checkers Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/msgrchkr.cab31267.cab
O16 - DPF: {F6BF0D00-0B2A-4A75-BF7B-F385591623AF} (Solitaire Showdown Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/Solit...wn.cab31267.cab
O16 - DPF: {2917297F-F02B-4B9D-81DF-494B6333150B} (Minesweeper Flags Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/MineS...er.cab31267.cab
O16 - DPF: {C4660846-8760-4852-8154-82438E33E383} (FileSharingCtrl Class) - http://appdirectory.messenger.msn.com/AppD...sharingctrl.cab
O16 - DPF: {FE5B9F54-7764-4C01-89F0-4862601EE954} (DigWebHelper Class) - http://photos.msn.com/resources/neutral/co....cab?10,0,910,0
O17 - HKLM\System\CCS\Services\VxD\MSTCP: Domain = adsl
O17 - HKLM\System\CCS\Services\VxD\MSTCP: NameServer = 200.48.225.130,200.48.225.146

Waiting for yr help
thanks
mloo55

#13 Leurgy

Leurgy

    Voted most likely


  • Members
  • 3,831 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Collingwood, Ontario, Canada
  • Local time:01:13 AM

Posted 20 March 2005 - 04:52 PM

Hi mloo55

You have problems according to your HiJack This log. Please follow the instructions in the HiJack This Forum about How to post a log and post it there for the team to advise you. You need to run AdAware and Spybot S&D first.

Be patient because the HJT team are all volunteers and it might take awhile for them to get to you. Only post your log with a description of your problems and only post once until you get a reply.

When the only tool you own is a hammer, every problem begins to resemble a nail. Abraham Maslo

**** We use our powers for good, not evil ****

 Trying to remove your data from the web is like trying to remove pee from a swimming pool


#14 mloo55

mloo55
  • Topic Starter

  • Members
  • 144 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:13 AM

Posted 24 April 2005 - 05:02 PM

It ooks its time but I fixed the problem following all instructions, it is very important to proceed with hijackthis log as it should it be any desviation gives error. Happily I learnt a lot from you and i happy the pc is working normal.
Thumbs up!!
regrads
mloo55

#15 Leurgy

Leurgy

    Voted most likely


  • Members
  • 3,831 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Collingwood, Ontario, Canada
  • Local time:01:13 AM

Posted 24 April 2005 - 05:10 PM

Very glad we were able to help. We have a great team of members here as you can see. Thanks for letting us know everything is ok now.

When the only tool you own is a hammer, every problem begins to resemble a nail. Abraham Maslo

**** We use our powers for good, not evil ****

 Trying to remove your data from the web is like trying to remove pee from a swimming pool





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users