Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Web Site


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 poppies99

poppies99

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:20 PM

Posted 01 March 2008 - 11:42 AM

Hi to everyone.

Im new to the site looking forward to a natter now and then.

My problem is Ive just had a web site built and although the guy who built it can uplaod my pickies using my user name and password I keep getting the same message that the 'Website cann't be displayed'.

I have shut down all my virus checkers cleared out all my cookies.

Would be grateful for any ideas.

Thanks for listening

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 groovicus

groovicus

  • Security Colleague
  • 9,963 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Centerville, SD
  • Local time:04:20 PM

Posted 01 March 2008 - 01:14 PM

That would be a problem with the server. Contact your hosting provider.

#3 poppies99

poppies99
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:20 PM

Posted 01 March 2008 - 01:23 PM

Thanks very much will have a word with them.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users