Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Having A Problem With Loading Web Page


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 ruthieross

ruthieross

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:15 AM

Posted 26 February 2008 - 09:16 AM

I'm having a problem with the loading of just one group that I'm in.
It's just this one as far as I know & have no idea how it happened.
I have done a restore, registry cleaner & all of my security, but it
still will not load. Thank you for any help.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,993 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:11:15 AM

Posted 28 February 2008 - 11:21 PM

Hello ruthieross,

What is your operating system: Windows XP, Vista, etc.?

What web-browser are you using? Have you tried using a different browser to see if the same thing happens with it?

In what way does it not load? What happens when it doesn't load? Do you get any error messages?

Have you checked to see if the same problem occurs on a different computer? It might be that the website is down.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript

#3 ruthieross

ruthieross
  • Topic Starter

  • Members
  • 21 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:15 AM

Posted 29 February 2008 - 12:37 AM

Hi Orange Blossom
I tried on my two other puters & got in fine, then tried on this one & it kicked in.
Thank you though. Either IE7 fixed something or the site itself.

#4 Orange Blossom

Orange Blossom

    OBleepin Investigator


  • Moderator
  • 36,993 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Bloomington, IN
  • Local time:11:15 AM

Posted 29 February 2008 - 02:08 AM

Hello ruthieross,

Sometimes glitches like that happen, and one never finds out why. Thanks for letting us know that things are working now.

Orange Blossom :thumbsup:
Help us help you. If HelpBot replies, you MUST follow step 1 in its reply so we know you need help.

Orange Blossom

An ounce of prevention is worth a pound of cure

SpywareBlaster, WinPatrol Plus, ESET Smart Security, Malwarebytes' Anti-Malware, NoScript Firefox ext., Norton noscript




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users