Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Microsoft Ofiice Standared Edition 2003


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 RedApple

RedApple

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:11 PM

Posted 24 February 2008 - 05:54 AM

Hi,

I dont know much about computers...hence i need help regarding my problem that i am having. i have been gifted laptop by my father HP...windows vista is installed on it... its been a year...it used to work alright but then i start installing free virus free..spyfree..registry cleaning//privacy cleaners programmes from download dot come site and others... i installed and then removed them all after a scan or cleaniing...

my problem is - i deleted from menu/folder- "micrsoft office standard ediition 2003"..... as lately from automatic updates it keep apprearing to install some impt updates regarding 2003.... but always end up in failing those updates... i tried many times but to no avail... so i removed it... i couldnt remove it from add/remove programme so its still there in list..... now everytime i start my laptop...this message pop up everytime on screen.."windows installer...wait while windows configures micrsoft office standard edition 2003"... i have to cancel it evrytime it starts.... i installed few prograhowmmes to fix pc problem/error/registry cleaning/...but none correct it... what should i do to remove it... pls advice this newbie how to fix it.

Thanks,

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users