Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Finished Build, Tried To Turn It On...nothing Happened!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 sweryap

sweryap

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:27 AM

Posted 19 February 2008 - 01:52 PM

I am done with my build except one thing...I don't have a video card that fits but am getting one later today. That wouldn't stop my computer from starting up would it? What are some basics to check for?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 sweryap

sweryap
  • Topic Starter

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:27 AM

Posted 19 February 2008 - 02:05 PM

nevermind figured it out

#3 Sneakycyber

Sneakycyber

    Network Engineer


  • BC Advisor
  • 6,116 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Local time:03:27 AM

Posted 19 February 2008 - 04:57 PM

:thumbsup: Glad you got it. What was the problem?
Chad Mockensturm 
Network Engineer
Certified CompTia Network +, A +

#4 sweryap

sweryap
  • Topic Starter

  • Members
  • 30 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:27 AM

Posted 19 February 2008 - 05:20 PM

:thumbsup: Glad you got it. What was the problem?



Haha, the problem was me. Took me about 20 mins to remember that tricky little button on front of the case that turns the computer on :huh: I was just turning it on in back :huh:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users