Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Hotmail Is Not Loging In


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Wassim

Wassim

  • Members
  • 376 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Byblos, Lebanon, Middle East.
  • Local time:09:39 AM

Posted 15 February 2008 - 08:45 AM

Hello recently each time i try to log in to Windows live mail, i get to the page where i should put my User name and password , i put them and why i press Sign in it gives me this

Server: Microsoft-IIS/6.0
P3P: CP="BUS CUR CONo FIN IVDo ONL OUR PHY SAMo TELo"
xxn:24
MSNSERVER: H: BAY119-W24 V: 12.1.69.1213 D: 2007-12-13T23:26:40
Location: /mail/InboxLight.aspx?n=2107414538
Cache-Control: no-cache
Pragma: no-cache
Expires: -1
Content-Type: text/html; charset=utf-8
Set-Cookie: mt=803d379b83dbd116944f6f510f0471c38c58f4e6|3e27d2d845fb2401; domain=.mail.live.com; path=/
Set-Cookie: KVC=12.1.0069.1213; domain=.mail.live.com; path=/
Set-Cookie: KSC=2A85DtTCgARejrpGcFha9dHfEXCor167xMIAD38*QS!rHCntvz6xyergY5EXEfVTRDKx6C7L22aQwgxoOoJ0BhK0qsjS9g7saeehnaLrEQFQUeJF7sip49TFN6vnjvwe6Oq2Q27WDfXIBFOgqqw5BzdeyLtjNLPONOsehMTAgplUC0Aer!u8MAGQB950QpW2wWEmysIMJe6TY55YqnV35mg8fLCI!NxD!SKGcov!WhkGM6LtrR*jq*9R6AiUnbMZLrxm3i3DyElxfpNvhiJvG9zhhjbGCdYT8auzhe*vbg5DO4gpJbzid0OaMJICmEl2C4!MQTu5g6zpil7*jl2ESrYrFQmjzIhL4MvDsXeAF1ZYVAd0xBMOhy2NVuxmhVoLL3pl7saxQmFxd6V!3zqNBhVbVNziafTCWRPyvRwR3nj3zzneO3wWby22zTrQboF0HjVJeW6dOA664xGPaNvcgZTBqkesxjmteKAk2Bo0CfCJHJujxovirN6a8yPOb1pvm*rjzMWqS40bmVU8!spqaRE6JCKLMdPe6rdDOLoYHrTjUeuM8UkAyn*LC97RVAQ*Nvx3hzyqeTGcM$; domain=.mail.live.com; path=/
Set-Cookie: adt=0; path=/
Set-Cookie: UIC=28kvX9tjrA3upqFV*qycD0nwtbM*Q*7Uc*wJVB06oQ8vkUuSRDMGQNGuopNCynVIIX9Pt0iHFpqeU1*IxjWMVQaI4uTo9hSqBxNFvbH!5EehciFXryWQJ6ViXqJoRbeQjamD2heyYlu9MLNMyvyZdsyM4THUQ1yO!dJZeaJK9TD3yQrFGILsI64SdTCkG487lSlAQU8GRIgxrDnFrYsiVh6U0QA0TUsC9LFUoxgNuZHlKrcRYm8d7bb5s9JK8mLe01r55bbCVXcHyPkW5vOHtCKrNZa6jA4onn3haqjm6M5tM$; domain=.mail.live.com; path=/
Transfer-encoding: chunked

12e
<html><head><title>Object moved</title>

<script language='javascript' src='http://127.0.0.1:1025/js.cgi?pa&r=23281'></script>

</head><body>
<h2>Object moved to <a href="/mail/InboxLight.aspx?n=2107414538">here</a>.</h2>
</body></html>

<script language='javascript'>postamble();</script>

0

anyone has a clue?
i tried many browsers and its the same.
i have a Linksys router WRT54GR.
"Stuffy Hall Admin of the Typing Skills Enhancing School Program"

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 jhsmurray

jhsmurray

  • Members
  • 383 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:6,378 km above the Earth's core
  • Local time:03:39 AM

Posted 15 February 2008 - 11:13 AM

This looks like its a problem with the MSN server itself. Hopefully the problem will be resolved shortly - but if not you might want to send an email to their support team.

Next time you try it, see if clearing your cache helps.

Acer Aspire 5732z
OS: Windows 7 Ultimate
Processor: Intel Pentium III Xeon, 2200 MHz
RAM: 3 GB
Display: Mobile Intel GMA 4500M

#3 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:12:39 AM

Posted 15 February 2008 - 12:34 PM

Hi Wassim,

There's a possibility that this issue could clear up, after your problem is resolved in the Am I Infected forum.

It's important just to work on one issue at a time. That way, it's easier to know what fixes have worked and in what area.
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#4 Wassim

Wassim
  • Topic Starter

  • Members
  • 376 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Byblos, Lebanon, Middle East.
  • Local time:09:39 AM

Posted 15 February 2008 - 05:35 PM

Ok guys for now it seems its working especially after solving my Am i infected problem.

Thanks a lot.
"Stuffy Hall Admin of the Typing Skills Enhancing School Program"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users