Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ipod Troubles


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 nigglesnush85

nigglesnush85

  • Members
  • 4,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:07:44 AM

Posted 12 February 2008 - 01:55 PM

Hi folks,

Had my IPOD nano since august last year, it has been fine up till now (I was using it this morning) just as I was leaving I tried to turn it on and nothing happened.
PC didn't recognise it when I plugged it in, or my speaker station.

If you look closely you can see there is a faint outline of colour as if it had somehow turned on.

Does anyone have any ideas about what wrong with it or how I can fix it?

Thanks.
Regards,

Alan.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 nigglesnush85

nigglesnush85
  • Topic Starter

  • Members
  • 4,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:07:44 AM

Posted 13 February 2008 - 03:03 PM

Never mind, problem solved.
Regards,

Alan.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users