Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Slow Startup Connection


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Eeyore

Eeyore

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:18 AM

Posted 11 February 2008 - 03:41 PM

Hi! Now that I actually have my web pages running quickly (thanks again guys!) I was hoping you could help me with another problem I've had for a while.
I run on an Inspiron E1505 with Windows XP Home Media Center Edition, service pack 2, and every time I turn on my computer and sign in as a user, I have to wait about 4 minuets until the Internet connection loads up and everything starts running. I have IE7 that runs with SBC Global/At&t, and two routers, one with Netgear and another with 2Wire. During that time, the rest of my computer is frozen, and I cannot do anything. Once it loads, everything is fine. When I first got the computer to run on my home wireless system this did not happen. I'm thinking maybe it has something to do with my startup programs but I do not know how to edit/arrange them. Please tell me if you need more information about the system, I will post it for you. Thank you!

Edited by Eeyore, 11 February 2008 - 03:43 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users