Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Sitehound Problems


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 chugg

chugg

  • Members
  • 618 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:13 AM

Posted 10 February 2008 - 11:38 PM

I am at the end of my hijack this fix and my last step is to install sitehound. But when I do this it asks for my email address so it can email me my username. No matter what email I put in it says that it already exists even if I make a fake rediculis one up. Figures I would have a problem with my very last step. Anyone know what I can do? Thanks in advanced.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 chugg

chugg
  • Topic Starter

  • Members
  • 618 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:13 AM

Posted 11 February 2008 - 03:41 PM

anyone?

#3 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:03:13 AM

Posted 11 February 2008 - 04:45 PM

Hi chugg,

You can contact SiteHound Support.

Edited by TMacK, 11 February 2008 - 04:53 PM.

Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#4 chugg

chugg
  • Topic Starter

  • Members
  • 618 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:13 AM

Posted 11 February 2008 - 05:52 PM

Hi chugg,

You can contact SiteHound Support.


Thanks Tmack I sent them an email. Kinda a weird problem. Another question for ya sir. You see how you took that link and made it a one word link that said "support" and all I had to do was click on that one word? How did you do that? I always wanted to l;earn how to do that but could never figure out how to put the question in to words.

Edited by chugg, 11 February 2008 - 05:55 PM.


#5 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:03:13 AM

Posted 11 February 2008 - 06:12 PM

Follow these instructions from the New User Orientation called How To Insert A Link In A Post.
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#6 chugg

chugg
  • Topic Starter

  • Members
  • 618 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:13 AM

Posted 11 February 2008 - 08:54 PM

Follow these instructions from the New User Orientation called How To Insert A Link In A Post.



Thanks Tmack you da man!

#7 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:03:13 AM

Posted 12 February 2008 - 12:33 AM

Your welcome chugg :thumbsup:
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users