Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Weird Midi Playback Issues, Desperately Need Help.


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Samurai Fox

Samurai Fox

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:51 AM

Posted 08 February 2008 - 12:51 PM

For some reason or another, for about a month now, the MIDI playback in my games have changed (and not for the better, unfortunately). Some notes don't hold for as long as they should anymore, as well as there are missing notes depending on the song. This problem is most obvious in the PC version of Final Fantasy VII and DOOM 2. Is there any way I can fix this so that I can get MIDI songs to play normally again?

Any help is greatly appreciated.

Edited by Samurai Fox, 08 February 2008 - 12:52 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Samurai Fox

Samurai Fox
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:51 AM

Posted 15 February 2008 - 01:55 PM

Now that I think about it, this didn't happen until I've installed Final Fantasy VII about a month ago, and I think I remember being asked to install some kind of "filter" prior to finishing the installation, though I can't really remember what it was called though. Is there any way to fix this and get my MIDI to play normally again?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users