Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ie Stops Responding


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 SuzanneMarie

SuzanneMarie

  • Members
  • 44 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Rhyl, North Wales
  • Local time:11:57 PM

Posted 07 February 2008 - 06:37 AM

Hello My Os is Windows Vista Home Premium(32bit) and recently I have been having problems getting to certain sites. I've tried to get onto the Yahoo widgets downloads site http://widgets.yahoo.com/ and IE as soon as I click on the link(I did a google search incase the address was wrong in favourites) stops responding.(It doesn't even load up the page) I have left it for a good five or six minutes to see if it starts responding again but with no luck. I usually have to open up the task manager and end it with that because I can't close it any other way. I know its a problem specifically with this PC because my boyfriend has a laptop with vista and he can get to the site fine and by kids PC has XP with IE7 and I can get to the site fine with that. I can also get to the site fine on this PC with Firefox. Another site I have problems with is Bigfish Games site. When I try to go the community games it loads the page up but gets to a certain point and stops responding. It did used to work fine but I hadn't been to either site in a couple of weeks, so I don't know what causing the problem. I have McAfee's total internet security, spybots and windows defender :flowers: I have the latest java installed(which is needed for the bigfish games site). :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 SuzanneMarie

SuzanneMarie
  • Topic Starter

  • Members
  • 44 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Rhyl, North Wales
  • Local time:11:57 PM

Posted 07 February 2008 - 12:30 PM

:trumpet: I managed to fix the problem :thumbsup: I ran IE with no add-ons and found I could get to all the problem sites. So I went through and enabled them one by one until I found the one that was causing the problems. I found that a java add-onn that was causing a problem so I unistalled java then re-installed it which semms to have solved the problem. :flowers:
The other add-on was the yahoo installer add-on so I un-installed it and re-installed and now all is working fine :inlove:

#3 stevealmighty

stevealmighty

    Bleepin' WormBreath


  • Members
  • 2,629 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Upstate NY
  • Local time:06:57 PM

Posted 07 February 2008 - 12:36 PM

Thanks for the update! All to often, posters never let us know if something worked, or if it solved their problems or even helped just a little bit! To hear that your problem is solved and letting us know how you solved it is appreciated! :thumbsup:
War produces veterans, wounded both physically and mentally. They have sacrificed for us.....and it is now our job to help these veterans, as they have already helped us in ways we will never know, in ways that we cannot fathom, and in ways that we take granted every day.
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users