Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can Not Open A Folder.


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Navaroas

Navaroas

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:22 AM

Posted 02 February 2008 - 09:37 PM

I had a folder where I put my videos and some of those videos were flv files so I recently installed StormCodec to play the files, but now the folder will not open. I do not think its the program because I uninstalled it after the folder wouldn't open. When I open the folder the folder restarts. Here is the error.

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: explorer.exe
Application Version: 6.0.6000.16386
Application Timestamp: 4549b091
Fault Module Name: MpegSplitter.ax
Fault Module Version: 1.0.0.4
Fault Module Timestamp: 44587371
Exception Code: c0000094
Exception Offset: 000270ab
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: d6aa
Additional Information 2: 550813108d42c370043e28bb37aac5af
Additional Information 3: d6aa
Additional Information 4: 550813108d42c370043e28bb37aac5af

Read our privacy statement:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=501...mp;clcid=0x0409



Can someone help me with this problem?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,077 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:11:22 PM

Posted 03 February 2008 - 07:25 AM

The module that's faulting is MPEGSplitter - have you installed this program by ArcSoft? If so, I'd recommend uninstalling it and then testing to see if it fixes your issues.

There isn't much information about this program on the web - so I can't say if it's compatible with Vista or not (nor can I vouch for it being safe).

Edited by usasma, 03 February 2008 - 07:26 AM.
Added caveat

My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.

#3 Navaroas

Navaroas
  • Topic Starter

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:22 AM

Posted 03 February 2008 - 10:01 PM

I un-installed anything that had to do with haali splitters and codecs and the folder now opens without restarting. Now I'm just going to reinstall the programs until I find out which one messes up. Thank you usasma!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users