Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

System Restore Taking Forever


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 GA_crazy_shamz

GA_crazy_shamz

  • Members
  • 47 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:58 AM

Posted 30 January 2008 - 01:59 PM

hey guys...my wireless stopped working all of a sudden (it said that the wireless adapter was not installed) so for some reason i decided to do a system restore....now my computer has had a blank screen for about 3 hrs! wht do i do??? shud i restart...someone plz help!
thnx

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,416 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:02:58 AM

Posted 30 January 2008 - 03:38 PM

"System restore" means different things to different persons.

Can you tell us exactly what you did...and any error messages that appeared while you were doing this?

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users