Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Sound


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 acey

acey

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:37 PM

Posted 25 January 2008 - 08:04 PM

Can anyone tell me why I can't get sound on a recently installed dvd player using windows media player. I would appreciate any help. thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 nigglesnush85

nigglesnush85

  • Members
  • 4,371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:10:37 PM

Posted 25 January 2008 - 08:10 PM

Hello,

It could be down to any number of reasons, faulty hardware, damaged software, corrupted drivers, loose cables. To name but a few, Could you give more information on the problem you are having.
Regards,

Alan.

#3 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:06:37 PM

Posted 25 January 2008 - 08:45 PM

Open Device Manager and expand all of the +'s. Look for any yellow exclamation points or red X's
Mark
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#4 sanjay213

sanjay213

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:37 PM

Posted 28 January 2008 - 12:14 PM

thanks a lot it worked for me :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users