Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Do I Have Virusburst?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 culpin2006

culpin2006

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:05 PM

Posted 21 January 2008 - 04:44 PM

Hi everyone,
SpyBot SD is telling me that i have virusburst. however, i have tried both the automated and manual methods described on this site and neither could find any trace of virusburst. at one point in the instructions it said 'delete all these folders. if you dont have any of them, post a topic in Am I Infected?' so i am!
Any help or advice would be great. Thanks

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 52,089 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:12:05 PM

Posted 21 January 2008 - 07:06 PM

What exactly is Spybot alerting you to?

When inquiring about Spybot scans, you should always post a complete log of the actual detections received.
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users