Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Sound On You Tube With Ie7 And Safari


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Izzy

Izzy

  • Members
  • 1,375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:02:15 PM

Posted 18 January 2008 - 04:39 AM

ok the problems:

#1 No sound with internet explorer in youtube

#2 No sound with Safari in youtube

#3 No Sound with FireFox (i did have sound but now gone) in youtube

I have sound everywhere else with the PC including Windows Media Player and iTunes. Just those three internet browsers on that site.

I have installed a Graphics Card NVida 8500GT PCi-E 512mb earlier today.

Any sugestions?


using Vista Home Premium.

Edited by Izzy, 18 January 2008 - 06:10 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Izzy

Izzy
  • Topic Starter

  • Members
  • 1,375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:02:15 PM

Posted 18 January 2008 - 06:09 AM

ok you r gonna think i'm so stupid but all the problem was the volume on the windows in youtube was down to minimum for some reason i never put it like that. glad it wasn't anything majoy (as i new it wouldn't be having sound elsewhere)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users