Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Wireless No! Cable Yes!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Surelocke

Surelocke

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:44 AM

Posted 17 January 2008 - 05:02 PM

I am able to connect to the home network, internet through a direct cable to the hub but can't access network or internet through wireless to same hub though my linksys card on the laptop will, if asked manually, connect to access point. Only 1mb speed. Linksys wireless n router. I have been concerned that malware might be issue so I have same concern posted in HijackThis forum with files posted. Posted here since it may be some other connectivity issue. I apologize if I've erred in doing this. If firewall, etc I would not think it would work either way. Any suggestions!

Thanks
Surelocke

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users