Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Burning Avi Files In Order On A Cd


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 pattirose

pattirose

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:38 AM

Posted 17 January 2008 - 02:27 PM

I can't seem to get the AVI files on the CD to play in the order I want. What I have been doing is sending them (only 2 or 3 at most) to my drive E, then burning them to a CD but they don't come out in the order I sent them or arranged them before burning. I have also tried "dragging and dropping" but it does the same thing. I have Vista and would appriciate any suggestions.
I just installed Imageburn but my AVI files don't show up when I browse for them.
Also just tried dragging and dropping into Windows Media Player same thing.

Edited by pattirose, 17 January 2008 - 03:09 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 DaChew

DaChew

    Visiting Alien


  • BC Advisor
  • 10,317 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:millenium falcon and rockytop
  • Local time:10:38 AM

Posted 17 January 2008 - 03:58 PM

try renaming them, most programs like imgburn or nero take data cd's/dvd's and sort alphabetically

01x.avi
02x.avi
and so on

or
S01E01
S01E02
.........

Edited by DaChew, 17 January 2008 - 04:00 PM.

Chewy

No. Try not. Do... or do not. There is no try.

#3 pattirose

pattirose
  • Topic Starter

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:38 AM

Posted 17 January 2008 - 05:21 PM

it worked!! thanks




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users