Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Wordperfect 10 Carm


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Christechie

Christechie

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:02:47 AM

Posted 14 January 2008 - 02:51 PM

When running a macro in WordPerfect 10 (WordPerfect Office 2002), the CARM is launched. If I cancel the macro and run it again, the CARM does not launch. After a full re-boot of the Dell PC, the very first time the macro is run, the CARM is produced. I can not find any information about this problem in Corel's knowledge base. Can anyone be of some assistance? Thanks!

Christechie

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:02:47 AM

Posted 14 January 2008 - 07:44 PM

Has it been fully updated?
http://www.corel.com/
Mark
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 Christechie

Christechie
  • Topic Starter

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:02:47 AM

Posted 15 January 2008 - 02:48 PM

Yes it has been updated. I should point out, this PC is located at a NY State court and it set up identical to every other PC at the facility. This is the only one having the macro issue.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users