Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Lotus Wordpro 9 Crashing


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 XP_User

XP_User

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:22 PM

Posted 13 January 2008 - 01:06 PM

I am running Windows XP Media Center Edition 2005.

I have used Lotus word pro 98 for some time now without problems and i decided to upgrade to a new release, I bought Lotus smartsuite on a CD and I uninstalled lotus 98 and then I installed the new version.

now, every time i move pictures around in wordpro my document, it crashes.

It will also crash every time I include a table in my document; it will either crash;
1) when I try to enter content into the table;
2) when i try to move the table; or
3) it will hang when I press save, then crash
then I lose all my work :thumbsup:


When it crashes I get one of two error signatures pop up and they are:
AppName: wordpro.exe AppVer: 99.8.208.800 ModName: wordpro.exe
ModVer: 99.8.208.800 Offset: 0004cb28

and:
szAppName: Wordpro.exr SzAppVer: 99.9.208.800 sZModName: hungapp
szModver: 0.0.0.0 offset: 00000000

I cant find out what's causing it so I uninstalled the entire smartsuite and installed it again but wordpro still crashes.

can anyone help me or should I just go back to using Lotus 98?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:05:22 PM

Posted 13 January 2008 - 03:01 PM

What version do you have?
Mark
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 XP_User

XP_User
  • Topic Starter

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:22 PM

Posted 14 January 2008 - 05:33 AM

oops! i thought i'd put that in lol :thumbsup:

On the smartsuite dvd cover it says 9.8.1, when I click on "help">"about" in Wordpro it says 99.8.0410.0502

#4 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:05:22 PM

Posted 14 January 2008 - 09:09 AM

I've never used Lotus, but I did read that 9.7.1 was buggy as heck, that's why I asked
Mark
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users