Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Spybot S&d On Windows 2000 Doesn't Work


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 trashcan7

trashcan7

  • Members
  • 402 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:21 AM

Posted 06 January 2008 - 07:41 PM

I have a windows 2000 and I downloaded and installed spybot s&d, but it doesn't load. the first time, it loaded the update screen, but i exited and couldn't bring up the application. I know the computer is doing something because in the task manager, it had the application running, hogging up all of the space, but the window never came up. I tried reinstalling several times. Help?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Eyesee

Eyesee

    Bleepin Teck Shop


  • BC Advisor
  • 3,545 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:In the middle of Kansas
  • Local time:11:21 AM

Posted 06 January 2008 - 07:49 PM

Spybot 1.5 has a SERIOUS loadup time issue that they are aware of.
It could take up to two minutes to load. 1.4 did not have this issue.
I would uninstall it and revert back to 1.4. You should be able to still find it
In the beginning there was the command line.

#3 Dialer

Dialer

  • Members
  • 642 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:The Great State of Disarray
  • Local time:09:21 AM

Posted 06 January 2008 - 07:56 PM

Or, if you can't find 1.4 and are willing to risk using a beta version, check this out:

http://www.bleepingcomputer.com/forums/ind...st&p=704723

#4 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Members
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:12:21 PM

Posted 06 January 2008 - 09:18 PM

Quitman7 Recently posted saying that a few security forums quit recommending Spybot S&D and AdAware. They just weren't being revised and updated properly. I, personally use AVG Free anti-spyware
You can find other suggestions here:
http://www.bleepingcomputer.com/forums/f/25/antivirus-firewall-and-privacy-products-and-protection-methods/
Mark
From what I've read, the new BETA version of Spybot is kind of nice

Edited by garmanma, 06 January 2008 - 09:21 PM.

Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#5 Eyesee

Eyesee

    Bleepin Teck Shop


  • BC Advisor
  • 3,545 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:In the middle of Kansas
  • Local time:11:21 AM

Posted 06 January 2008 - 09:36 PM

Personally I like Superantispyware the best.
Read about it on BC, Imagine that!
In the beginning there was the command line.

#6 trashcan7

trashcan7
  • Topic Starter

  • Members
  • 402 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:21 AM

Posted 07 January 2008 - 09:10 PM

Spybot 1.5 has a SERIOUS loadup time issue that they are aware of.
It could take up to two minutes to load. 1.4 did not have this issue.
I would uninstall it and revert back to 1.4. You should be able to still find it


Thanks, I installed 1.4 and it worked fine.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users