Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Networking Issue


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 fleamour

fleamour

  • Members
  • 297 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:11:48 PM

Posted 31 December 2007 - 05:28 PM

When I upgraded the firmware on my router neither computer could see the other one. I recently noticed an earlier version of firmware on offer from vendor, upon installing it my XP computer can see my Win2k laptop but not the other way around??? Also it cannot access the laptop. It's been a while since I had, let alone set up the network. I think I have all the necessary protocols in place + I have joined the same network group on each computer.

Any suggestions gratefully received.

Edited by fleamour, 31 December 2007 - 05:29 PM.

ASRock Conroe (micro ATX) - Ubuntu 12.04/Win 7 Ultimate (x86)
Intel C2D E8400 3.0GHz/low profile Noctua (single fan)
4GB OCZ DDR2 RAM, GeForce GT220 1024MB

Vintage IBM-T21 laptop, Xubuntu Lucid LTS
512MB KingSpec RAM, 1GHz CPU [T22 Fan], Wireless-G PCMCIA, 7200RPM HDD

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 fleamour

fleamour
  • Topic Starter

  • Members
  • 297 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Local time:11:48 PM

Posted 31 December 2007 - 06:38 PM

SOLVED!!!

Had to fine tune Comodo Firewall settings.
ASRock Conroe (micro ATX) - Ubuntu 12.04/Win 7 Ultimate (x86)
Intel C2D E8400 3.0GHz/low profile Noctua (single fan)
4GB OCZ DDR2 RAM, GeForce GT220 1024MB

Vintage IBM-T21 laptop, Xubuntu Lucid LTS
512MB KingSpec RAM, 1GHz CPU [T22 Fan], Wireless-G PCMCIA, 7200RPM HDD




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users