Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Trying To Play Video @ Tsn


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Ruth Lang

Ruth Lang

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:ontario
  • Local time:08:14 AM

Posted 31 December 2007 - 01:41 PM

Hi,
I am trying to solve a problem I am having with windows media player in firefox .
I have downloaded the plugin (from port 25) and installed it and it has passed some tests as described in this
text here: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=206213

however when i go to
about:plugins on mozilla browser, what I appear to be missing is
the two microsoft DRM objects. ( is this relevant, ? ) according to the step by step
guide, it is, if these two files are missing, the plug in is not installed properly.

I have been trying to play video at two sites,
www.tsn.ca (broadband) I can only get the live feed to work.
www.ctv.ca won't play.

I just need some help to know what to do next.
hope you are able to understand what i am trying to say here.
thanks
Ruth

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users