Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Display Issue


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 vargmatik15

vargmatik15

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:16 AM

Posted 26 December 2007 - 05:56 PM

i just blew my hardrive out and started fresh, i did the whole xp pro service pack 2 and while downloading the INTERNET EXPLORER 7, at the end it usually asks after picking your search browser, if you would like to click on the RECOMENDED SETTING FOR OPTIMAL SCREEN DISPLAY, it makes a big difference while reading text and improves clarity.... Well somehow i clicked save prefferences before i got to click on the optimize setting and now, all the text looks wierd and off.. NOT SHARP AT ALL. I'M STARTING TO GET A HEADACHE FROM IT.. HOW DO I GO BACK TO ADJUST THIS?
PLEASE ADVISE!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Members
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:05:16 AM

Posted 26 December 2007 - 06:47 PM

When you say "blew out my hard drive" I assume you mean you reformatted and did a clean install? Did you reinstall your drivers, especially the video driver? Try adjusting your screen resolution
Mark
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 vargmatik15

vargmatik15
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:16 AM

Posted 03 January 2008 - 02:27 PM

I FIGURED IT OUT.. IT WAS "CLEAR TYPE TUNER" I LINKED TO IT FROM THE WINDOWS UPDATE PAGE.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users