Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Make it go away!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 plaz

plaz

  • Members
  • 112 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:24 PM

Posted 25 February 2005 - 10:16 PM

I've got a few upgrade downloads that after I downloaded them to my desktop
they didn't load for some reason. Now I'd like to delete them off the
desktop but get the "cannot delete because a program is currently using it".
I've tried to start in the safe mode and got the same message. Is there
anything i can do to delete these items? If it helps, 2 of the 3 in
question are jet audio upgrades that stalled for some reason.

Thanks for any help that u can give me!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 OldTimer

OldTimer

    Malware Expert


  • Members
  • 11,092 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:North Carolina
  • Local time:03:24 PM

Posted 25 February 2005 - 10:42 PM

Hey plaz. Here's a couple of things to try:

1) Drag and Drop the programs on the Recycle Bin and see if they will delete.

2) Create a new, empty folder on your desktop and drag and drop the files on the folder. Then delete the folder.

Cheers.

OT :thumbsup:
I do not respond to PM's requesting help. That's what the forums are here for. Please use them so that others may benefit from your questions and the responses you receive.
OldTimer

Posted Image

#3 plaz

plaz
  • Topic Starter

  • Members
  • 112 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:24 PM

Posted 27 February 2005 - 09:06 PM

Lol, something so simple, worked like a charm!

Thanks OldTimer!!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users