Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ie 6 Won't Load Web Pages After 10 Minutes


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Nay Sayer

Nay Sayer

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:19 PM

Posted 12 December 2007 - 03:49 PM

Win XP SP2
IE 6
Comcast.Net Broadband connection
McAfee anti-virus and firewall

When I start IE it works fine for about ten minutes. I can open multiple browser windows and surf the web without issue. After ten minutes I get "The page cannot be displayed" error message. Restarting IE doesn't fix the problem. I know it's not a network connectivity issue because I can still do Ping, Tracert, etc but IE will give me that error message. IE works after a reboot but only for about ten minutes before the problem starts again. Did notice though that the problem goes away when I start up in Safe Mode with Networking Support. Any help would be greatly appreciated.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 jhsmurray

jhsmurray

  • Members
  • 383 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:6,378 km above the Earth's core
  • Local time:07:19 PM

Posted 12 December 2007 - 06:03 PM

Try doing a scan with Adaware and Spybot Search & Destroy (you can find them listed here, under Spyware Removal. Download, install, run, and let them cleanup whatever they find.

Then you might want to have a look at your Browser Helper Objects. (In IE click Tools -> Manage Addons)
Disable anything you dont recognize or anything you don't think you'll need.

Edited by jhsmurray, 12 December 2007 - 06:04 PM.


Acer Aspire 5732z
OS: Windows 7 Ultimate
Processor: Intel Pentium III Xeon, 2200 MHz
RAM: 3 GB
Display: Mobile Intel GMA 4500M




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users