Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help With Netgear Dg834gt


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 badluckbob

badluckbob

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:09 PM

Posted 12 December 2007 - 07:52 AM

Hi
I need help connecting my windows vista laptop to my router. The laptop is saying that I have a full signal strength but it will not connect for some reason. I dont think they are talking to each other, but I am running my sons xbox 360 wirelessly through the same router with no problems.
any ideas please
Bob

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 jhsmurray

jhsmurray

  • Members
  • 383 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:6,378 km above the Earth's core
  • Local time:06:09 PM

Posted 12 December 2007 - 12:37 PM

Give this a go and post back the results for the Wireless LAN Adapter:

On your Vista laptop, click start -> run and type cmd in the textbox. hit enter.
In the command window that pops up, type ipconfig /all and then hit enter.

The information you post back might help localize the problem. :thumbsup:

Acer Aspire 5732z
OS: Windows 7 Ultimate
Processor: Intel Pentium III Xeon, 2200 MHz
RAM: 3 GB
Display: Mobile Intel GMA 4500M




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users