Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

1606 Error


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 amberjack1234

amberjack1234

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:40 PM

Posted 09 December 2007 - 07:25 PM

Hi all
I was trying to load the software for my new digital camera tonight and I keep getting this 1606 error message that will not let me load the software. Any help would be greatly appreciated as I am going to China December 11 and would like to have this problem resolved by then.

Error message is as Follows: Error 1606, Could not Access network location
%SystemDrive%\Documents and Settings\All
Users\Start Menu\Programs\Administrative Tools\,
Thank you
Larry

Edit: Moved topic to the more appropriate forum. ~ Animal

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:08:40 PM

Posted 09 December 2007 - 07:54 PM

You installed the software before attaching the camera, correct?
Do you use Norton?
http://support.microsoft.com/kb/886549
http://support.microsoft.com/kb/315352
Mark
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 amberjack1234

amberjack1234
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:40 PM

Posted 09 December 2007 - 10:54 PM

Yes I tried to install the software first. Yes, I have Norton 2007.
Thank you for your reply
Larry

#4 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:08:40 PM

Posted 09 December 2007 - 11:00 PM

Is your XP system an upgrade from 98/me? there seems to be issues with that
Mark

Edited by garmanma, 09 December 2007 - 11:02 PM.

Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#5 amberjack1234

amberjack1234
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:40 PM

Posted 09 December 2007 - 11:16 PM

Thanks for replying Mark. I checked both reg. files and both are exactly as they should be. I did not up grade from 98 to XP so there is no file like the one that was mentioned in the site.

Larry

Edited by amberjack1234, 09 December 2007 - 11:17 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users