Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

System Restore Error


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 PoweredByGoogle

PoweredByGoogle

  • Members
  • 192 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:11 AM

Posted 04 December 2007 - 11:17 PM

Hi, My friend gave me his computer to look at,
he says he did system restore. when i started computer it says windows cannot open this file, File: MA101 Configuration Utility .lnk


Also all of the other links under the start menu for example under system tool all show up as they dont know how to open them
i click system restore so i can put it back to before he made this change and it says system cannot open this file
File: system restore .lnk



Can some one please help

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 1101doc

1101doc

  • Members
  • 93 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Mackinac Island,MI Summer-SA/TX winter
  • Local time:12:11 AM

Posted 05 December 2007 - 01:13 AM

Likely the shortcut is broken.

Open a Run box and paste: %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe
Click OK.

System Restore interface will open.
Neurons that fire together, wire together.
posted with Opera

#3 PoweredByGoogle

PoweredByGoogle
  • Topic Starter

  • Members
  • 192 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:11 AM

Posted 05 December 2007 - 01:23 AM

ok i got that but the same thing happens no matter what date i restore to

I'm just going to reformat. Thanks Good to know though if you know the answer

Edited by PoweredByGoogle, 05 December 2007 - 03:26 AM.


#4 1101doc

1101doc

  • Members
  • 93 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Mackinac Island,MI Summer-SA/TX winter
  • Local time:12:11 AM

Posted 05 December 2007 - 04:26 AM

First I suggest checking the behaviour of a newly created Admin level account. Sometimes these problems are account specific.
Neurons that fire together, wire together.
posted with Opera




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users