Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Modem issues


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Sunflower_Queen

Sunflower_Queen

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:34 AM

Posted 20 February 2005 - 08:47 PM

I just did a fresh install of Win2k Professional. Ever since my modem is acting up. Internet (dial-up) works fine but when off-line and receiving phone calls the modem will pick up and the only way to stop the screeching is to disconnect the line to the modem. It is the same modem and driver I used before the reformat. (Intel®536EP)

Any suggestions would be great. I bought the modem new just 8 months ago and the driver came with it.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,504 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:06:34 AM

Posted 23 February 2005 - 05:33 PM

If you installed RAS on the windows 2000 box it may be autoanswering due to its configuriation. See if these articles help:

http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;EN-US;145879
http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;EN-US;221308




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users