Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ashampoo Firewall


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 waterface

waterface

  • Members
  • 177 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:52 AM

Posted 19 November 2007 - 08:52 PM

Hi
I recently used ZA Free firewall, but had to change as i couldn't update as i for other reasons am on dial up & can't download the other version of ZA update.

I looked at other versions of a firewall & Ashampoo looked small & had ok reviews. It's set on 'easy mode' & i'm wondering as with ZA i get a icon showing activity, but with Ashampoo i don't & am concerned it may not be working as well.! I still get alerts etc, but am unsure & want to know how any other people have experiences of this!

Thanks

WF

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users