Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

O2 Webmail


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 smind74

smind74

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:44 AM

Posted 16 November 2007 - 05:37 AM

I have an external o2 webmail account which has worked fine for 4 to 5 years.
Receives mail fine but when I reply or send an e-mail, none of the text I type is attached and
so it just appears as a blank e-mail to the recipient.

Anyone heard of this before ?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:10:44 PM

Posted 17 November 2007 - 02:57 PM

Have a look at the O2 - Product FAQ.

Note that this particular product has been discontinued.
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#3 smind74

smind74
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:44 AM

Posted 19 November 2007 - 04:31 PM

Have a look at the O2 - Product FAQ.

Note that this particular product has been discontinued.




Cheers but this is just o2 e-mail like yahoo or g.mail from my pc.
It seems to have fixed itself now. (or o2 have fixed their servers!)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users